Ce este un difuzor aromaterapie?

Poate v-ati intrebat ce este acel aparat care imprastie un abur in incapere si degaja un mirols placut? L-ati zarit in magazinele chochete din aeroport-uri si v-ati intrebat daca mirosul placut din interior provine de la ele?

Ei bine,ati avut dreptate,acest amarat se numeste difuzor aromaterapie sau umidificator aromaterapie.Practic este un umidificator de camera cu ultrasunete,iar in rezervorul acestuia de apa se adauga cateva picaturi de ulei esential.Acest umidificator de camera v-a uimit intr-un mod placut prin forma lui futurista si prin jocul de lumini care v-a captat atentia?Aveti toate motivele sa va doriti acest aparat,deoarece are foarte multe aplicatii benefice.

Avand lampa de veghe,el poate fi plasat cu usurinta in camera copilului dvs pentru un somn mai linistit si pentru a creste umiditatea din camera copilului dvs. Acest aparat poate fi gasit si sub numele de umidificator camera copii. Singura diferenta intre un umidificator camera si un umidificator camera ecopii ste design-ul. cel pentru copii are forme de personaje din desene animate pentru a anima camera copilului dvs,dar in interior practic este acelasi umidificator.